Surprise Me!
High School DxD BD
High School DxD BD

Nonton High School DxD BD Sub Indo

ハイスクールD×D
Genres: , , , , , Status: Completed Studio: Released: Jan 6, 2012 Season: Type: BD Episodes: 12 Censor: Censored Posted on: Updated on:

High School DxD BD Hyoudou Issei yaiku bocah lanang sekolah menengah (perverted). Nalika dheweke metu ing tanggal karo pacar pisanane Amano Yuuma, dheweke dipateni dening dheweke. Identitas sing sejatine yaiku Raynare, sawijining malaikat sing tiba sing dikirim dening masyarakat rahasia Grigori kanggo ngilangake senjata ilahi sing mbebayani. Issei disarèkaké minangka setan déning senpai Rias Gremory, Adipati Neraka. Issei dadi sétan-sétan-tingkat Rias lan nglawan malaekat sing tiba.

Rating 7.57

Nonton High School DxD BD Sub Indo

resolusi 240p, 360p, 480p, dan 720p format Mp4 serta Mkv lengkap beserta Batch. selalu update di Waifuku. Jangan lupa nonton update anime lainnya ya.

Komentar Untuk