Surprise Me!
High School DxD BD
High School DxD BD

Nonton Anime High School DxD BD Sub Indo

ハイスクールD×D
Genres: , , , , , Status: Completed Studio: Released: Jan 6, 2012 Season: Type: BD Episodes: 12 Censor: Censored Posted on: Updated on:
Rating 7.57/10
dari 641 user ratings
Bookmark

Nonton Anime High School DxD BD Sub Indo dan Download Anime High School DxD BD Sub Indo - Waifuku

High School DxD BD Hyoudou Issei yaiku bocah lanang sekolah menengah (perverted). Nalika dheweke metu ing tanggal karo pacar pisanane Amano Yuuma, dheweke dipateni dening dheweke. Identitas sing sejatine yaiku Raynare, sawijining malaikat sing tiba sing dikirim dening masyarakat rahasia Grigori kanggo ngilangake senjata ilahi sing mbebayani. Issei disarèkaké minangka setan déning senpai Rias Gremory, Adipati Neraka. Issei dadi sétan-sétan-tingkat Rias lan nglawan malaekat sing tiba.

Comment

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *